• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Trusted Shops Klantenbeoordeling 4.57 / 5.00 of 142

Direct Advies? Neem dan contact met ons op

Prijzen zijn Incl. BTW Excl. BTW

Bezorgen

Uw bestelling kunt u laten bezorgen of afhalen te Gemert, zie onderstaand voor de details:

Bezorgen bouwmaterialen

Bijna alle producten uit de webshop kunnen worden geleverd met zelf lossende vrachtwagens op een door u gewenst adres. Als u kiest voor bezorgen, vindt de levering doorgaans binnen één werkweek plaats. Dit is afhankelijk van de door u bestelde producten. Wij zullen één dag voor bezorging contact met u opnemen. Op de dag van de levering zal onze vrachtwagenchauffeur ±30min. van tevoren contact met u opnemen. Onze vrachtwagens zijn voorzien van een kraantje waardoor we de producten naast de vrachtwagen kunnen lossen.

Bij orders boven de €800,- exclusief BTW (€968,- incl. BTW) is bezorging gratis. Bij orders onder de €800,- exclusief BTW (€968,- incl. BTW) berekenen we bezorgkosten tussen de €25,- exclusief BTW (€30,25 incl. BTW) en €80,- exclusief BTW (€96,80 incl. BTW), afhankelijk van uw aankoopbedrag en de te-overbruggen afstand. De bezorgkosten worden automatisch berekend wanneer u de gegevens in de webshop invult.

Het bezorgadres dient bereikbaar te zijn met een vrachtwagen & trailer combinatie (40 ton / 17 m). Indien dit niet mogelijk is, neem dan a.u.b. contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Vrachtwagen Huisman Gemert

Via Post NL

Kleine orders (denk aan een doos schroeven of profielbanden) kunnen wij via PostNL verzenden. Neem hiervoor eerst contact met ons op en zorg dat u nog niet betaald bij het bestellen. Er worden namelijk achteraf verzend/verpakkingskosten in rekening gebracht. 

Afhalen

Alle producten zijn ook af te halen op terrein aan de Zandstraat 9 te Gemert. Mochten we uw producten niet op voorraad hebben of nog moeten produceren, dan laten wij u weten wanneer deze voor u klaar liggen. Ons terrein is uitstekend begaanbaar met een vrachtwagen en/of aanhangers en uiteraard helpen wij u bij het laden.

Werf Huisman Gemert