• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Trusted Shops Klantenbeoordeling 4.57 / 5.00 of 142

Direct Advies? Neem dan contact met ons op

Prijzen zijn Incl. BTW Excl. BTW

Roldeuren

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hier bent u aan het juiste adres voor roldeuren

Onze garagedeur is enkelwandig en wordt veel gebruikt bij garages of andere toepassingen. Een vereiste is dat er een minimale inbouwruimte van 300mm boven de latei aanwezig is. Deze garageroldeur is perfect voor renovatieprojecten en nieuwbouw. Wat de garageroldeur zo perfect maakt, is dat de inbouwtijd zeer gering is en er optimaal gebruik wordt gemaakt van het beschikbare garagevolume.

Coatings en kleuren

De roldeur is verkrijgbaar in de drie kleuren HPS200 Ultra coating: white, antraciet en juniper green. Deze coating biedt een optimale duurzaamheid en weerstand tegen corrosie in de meest veeleisende en agressieve omgevingen.

De Colorcoat HPS200 Ultra is geclassificeerd als CP15 product volgens de EN 10169:2010. Dit is het hoogst geklasseerde niveau van bescherming tegen corrosie voor interne omgevingen. Dit betekent dat Colorcoat HPS200 geschikt is voor de meest veeleisende en interne toepassingen, zoals zwembaden, boerenschuren en productiehallen. Dit heeft het te danken aan de zeer hoge kwaliteit van deze coating.

Toepassing

De garageroldeur wordt aan de hand van de opgegeven dagmaat die wordt gemeten in de opening samengesteld. De maten die zijn gemeten zijn belangrijk voor de te producten roldeur en voor het bepalen van de juiste prijs. Bij de montage is het belangrijk dat men een minimale inbouwruimte heeft van 90mm aan de zijkant en 300mm boven de latei.

Wanneer men een aandrijving geplaatst wil hebben, is er minimaal 150mm ruimte nodig aan beide zijkanten van de roldeur. Dit heeft te maken met grootte van de motor.