• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Trusted Shops Klantenbeoordeling 4.57 / 5.00 of 147

Direct Advies? Neem dan contact met ons op

Prijzen zijn Incl. BTW Excl. BTW

Schuifdeuren

Tabel List
Schuifdeur uit 1 deel
Schuifdeur uit 1 deel
Totaal Vanaf: per m2

Vanaf: Excl. BTW: € 107,75 Incl. BTW: € 130,38 per m2

Schuifdeur uit 2 delen
Schuifdeur uit 2 delen
Totaal Vanaf: per m2

Vanaf: Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75 per m2

Tabel List

Huisman Gemert is het adres voor uw schuifdeuren uit 1 deel of 2 delen inclusief rails en toebehoren

Wij hebben een divers assortiment rails en toebehoren op voorraad. Onze grote voorraad positie biedt u snelheid en flexibiliteit.

De schuifdeuren worden geheel in eigen beheer geproduceerd. Deze zijn opgebouwd uit dubbelwandig stalen panelen (sandwichpanelen) met een dikte van 4cm, buitenzijde in standaard kleur gebroken wit, antraciet of donkergroen, binnenzijde gebroken wit. In een raam van verzinkte u-profielen of gelakte variant in de kleur gebroken wit. De deuren zijn voorzien van een binnen- en buiten handgreep, schuiven aan de onderzijde over thermisch verzinkte onder geleiders welke kunt opboren of instorten. Optioneel kan er een tochtborstel worden toegepast.

Indien gewenst kan de dikte en de kleur van de deur naar uw wensen aangepast worden, in overleg met onze verkopers.

De deuren worden opgehangen aan een stalen draagbalk van UNP profiel waarop gemonteerd een ROB boven rail, met gelagerde rollen en waarboven indien nodig een verzinkte stalen regenkap.

Het is ook mogelijk om de schuifdeur zelf samen te stellen en te maken, hiervoor zijn de losse onderdelen die hiervoor nodig zijn los te verkrijgen. Denk hierbij aan de sandwichpanelen, rails (ROB 120.000 – 170.000 – 130.000 serie), loopwielen met toebehoren, handgrepen, ondergeleiding, U-omlijsting, tochtborstel, lichtdoorlatende secties etc.