• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Trusted Shops Klantenbeoordeling 4.54 / 5.00 of 365

Direct Advies? Neem dan contact met ons op

Prijzen zijn Incl. BTW Excl. BTW

Schuifdeuren

Tabel List
Schuifdeur uit 1 deel
Schuifdeur uit 1 deel
Totaal Vanaf: per m2

Vanaf: Excl. BTW: € 107,75 Incl. BTW: € 130,38 per m2

Schuifdeur uit 2 delen
Schuifdeur uit 2 delen
Totaal Vanaf: per m2

Vanaf: Excl. BTW: € 75,00 Incl. BTW: € 90,75 per m2

Tabel List


Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn deuren die bij het openen en sluiten zijwaarts bewegen. Schuifdeuren kennen vele toepassingen en kunnen op veel verschillende manieren gefabriceerd worden. Huisman biedt schuifdeuren die kunnen worden toegepast als buitendeur of binnendeur in een hal, loods, schuur, stal, manege, bedrijfsruimte of bijgebouw. De schuifdeuren worden daarom ook wel staldeuren of grote buitendeuren genoemd en worden aan de bovenzijde aan een rails bevestigd. De schuifdeuren worden op onze locatie in een eigen productiefaciliteit geproduceerd en kunnen dus snel, op maat en op de door u gewenste specificatie geproduceerd worden.

 Huisman schuifdeuren bieden veel voordelen. Ze zijn geïsoleerd, robuust, onderhoudsarm en voordelig. Ook maakt een schuifdeur optimaal gebruik van de ruimte, en neemt een eventuele zwaai van een normale draaideur weg. De schuifdeuren bestaan uit dubbelwandig stalen panelen (oftewel sandwichpanelen) in een dikte van 40mm met een staal-verzinkte omlijsting. Deze omlijsting is sterker dan een aluminium omlijsting. De deuren zijn voorzien van een binnen- en buitenhandgreep, en worden via gelagerde looprollen aan een boven rail bevestigd. Aan de onderzijde loopt de schuifdeur over thermisch verzinkte ondergeleiders die opgeboord of ingestort kunnen worden. Optioneel kan er een regenkap of tochtborstel worden toegepast.

De schuifdeuren zijn in ieder gewenste afmeting leverbaar mits transportabel. Ook kan de schuifdeur in één of meerdere delen geleverd worden. Schuifdeuren met een buitenblad in de kleuren gebroken wit, donkergroen of antraciet kunnen snel uit voorraad geleverd worden. Het binnenblad wordt in kleur gebroken wit uitgevoerd. Andere buiten- en binnenblad kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

Zelf schuifdeur maken

Omdat allle onderdelen ook los verkrijgbaar zijn, lenen onze schuifdeuren zich zeer goed voor de doe-het-zelver of groot onderhoud, u kunt dus voordelig zelf uw schuifdeuren maken.

Het totaal aan schuifdeuren aanbod en toebehoren is snel uit voorraad leverbaar. Samen met ons aanbod in dakbedekking, wandbekleding, balkhout, tuinhout, loopdeuren, kozijnen en bevestigingsmiddelen bieden we je het voordeel dat je op één adres al je benodigdheden voor voordelige groothandelsprijzen direct kunt ophalen, of snel bezorgd kunt krijgen.