• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Trusted Shops Klantenbeoordeling 4.56 / 5.00 of 400

Direct Advies? Neem dan contact met ons op

Prijzen zijn Incl. BTW Excl. BTW
i-Paint berkentriplex

i-Paint berkentriplex

  Op voorraad
Afhalen: Per direct leverbaar
Levertijd: Doorgaans binnen 1 à 2 werkweken leverbaar
Totaal Excl. BTW: € 66,95 Incl. BTW: € 81,01 per stuk
I-Paint Berkentriplex in verschillende diktes en afmetingen.

* Verplicht

Totaal Excl. BTW: € 66,95 Incl. BTW: € 81,01 per stuk
+ -
Prijs per
Please choose product option(s).
Beschrijving


I-Paint is FSC-gecertificeerd Berkentriplex. Deze berkentriplex is voorzien van een schilderklare paintfilm. Omdat de paintfilm geen doortekening van de bovenste fineerlagen laat zien, krijg je altijd een glad en strak eindresultaat. De plaat kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Als u deze buiten wil gebruiken is het belangrijk dat de plaat een juiste afwerking en onderhoud van de randen en gezaagde kanten (volledig dichten van gaps met een randsealer, welke mee te bestellen is) heeft.

Toepassing

Deze platen worden veelal toegepast in de bouw waar tegen lage kosten snel en een glad afgewerkt eindresultaat wordt gewenst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: luifels, dak overstekken, dakkapellen, windveren, boeiranden, deuren en aftimmerwerk voor zowel binnen als buiten.

Verwerking

Omdat vochtindringing via de randen van de Multiplex de levensduur van de plaat nadelig zal beïnvloeden, moeten de randen rondom behandeld worden met een randsealer. De randsealer is een 1-component, sneldrogende, goed vullende, elastische randcoating op basis van een water gedragen acrylaatdispersie gepigmenteerd met hoogwaardige pigmenten en vulstoffen. De randsealer is verwerkbaar met een kwast, roller, luchtspuit en airless.

Eigenschappen

Gewicht: Ca. 680 kg/m³
Verlijming: WBP – overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur
Certificaten: FSC-gecertificeerd en CE-E2+