• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Trusted Shops Klantenbeoordeling 4.54 / 5.00 of 366

Direct Advies? Neem dan contact met ons op

Prijzen zijn Incl. BTW Excl. BTW
Metalen loopdeur

Meer afbeeldingen

Metalen loopdeuren

  Op voorraad
Afhalen: Per direct leverbaar
Levertijd: Doorgaans binnen 1 à 2 werkweken leverbaar
Totaal Excl. BTW: € 225,00 Incl. BTW: € 272,25 per stuk
Metalen brandwerende loopdeur in verschillende kleuren.

* Verplicht

Totaal Excl. BTW: € 225,00 Incl. BTW: € 272,25 per stuk
+ -
Prijs per
Please choose product option(s).
Beschrijving


Speciaal voor de industriële en agrarische bouw heeft Huisman de universeel toepasbare stalen MZ-loopdeur in het assortiment. De MZ-deur kan zowel binnen als buiten worden toegepast, en is links- of rechtsdraaiend te monteren en biedt daarom een maximale flexibiliteit. De deur wordt geleverd met een hoekkozijn.

Blad

Het dubbelwandige deurblad (45mm dik) van thermisch verzinkt plaatstaal wordt voorzien van een milieuvriendelijke grondlaag van elektrostatische poedercoating op polyesterbasis en is verkrijgbaar in 9002 gebroken wit, 7016 antraciet en 6020 donkergroen. Extra versterkingen aan de binnenkant zorgen voor een hoge torsie-stijfheid. Dankzij de isolerende steenwolvulling wordt slechts een uiterst geringe hoeveelheid warmte en geluid doorgelaten.

Hoekkozijn

Het hoekkozijn is gemaakt uit thermisch verzinkt plaatstaal van 2mm dik en is voorzien van zes muurploegankers. Het geheel is voorzien van dezelfde afwerking als het deurblad. Een hoogwaardig afdichtrubber wordt meegeleverd dat aan drie zijden kan worden aangebracht, zodat een perfecte afdichting kan worden bereikt.

Scharnieren

Het deurblad wordt opgehangen aan twee constructiescharnieren bestaande uit drie delen d.m.v. een dievenklauw aan de scharnierzijde wordt verhinderd dat de gesloten deur uit zijn scharnier kan worden gelicht. In de scharnieren is een veer geïntegreerd zodat de deur zelfsluitend afgesteld kan worden.

Garnituur

De deurelementen worden standaard geleverd met zwart kunststof deurbeslag, ronde deurkruk met staalkern en cilinderslot.

Kwaliteit + Montage

Bekijk hier de inbouwmaten van de loopdeur

Eigenschappen

Materiaal: Metaal
Afmetingen: 1000x2125mm
Inbouwmaat: 991x2117mm