• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Trusted Shops Klantenbeoordeling 4.61 / 5.00 of 152

Direct Advies? Neem dan contact met ons op

Prijzen zijn Incl. BTW Excl. BTW

Wand

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wandbekleding, wand- en gevelplaten voor al uw bouw- en klusprojecten

Gaat u binnenkort aan de slag met uw wanden? Of gaat u zelf een volledige nieuwbouw of renovatie starten? Dan bent u bij Huisman aan het juiste adres voor al uw bouwmaterialen. Wij bieden u verschillende soorten wandbekleding, wandplaten en gevelplaten, bijvoorbeeld: profielplaten, stalen rabatten, sandwichpanelen, houten gevelbekleding en kunststof panelen.

Weet u niet goed wat u nodig heeft voor uw project of zit wat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden en adviezen.

Mogelijkheden en advies voor wandbekleding

Wilt u ongeïsoleerd en met een lange levensduur? Dan adviseren wij u de ongeïsoleerde enkelwandige stalen damwandprofielplaat. Deze is voorzien van een plastisol coating, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze profielplaat heeft een levensduur van minimaal 20 jaar. Heeft u toch liever geïsoleerde gevelplaten? Dan raden wij u aan eens te kijken naar de dubbelwandige stalen sandwichpanelen. Deze zijn ook verkrijgbaar in allerlei kleuren. Daarnaast is deze wandplaat voorzien van een PIR of PUR isolatie, mogelijk in verschillende diktes van 30 tot 100mm.

Huisman service

U kunt de wandbekleding direct bij ons kopen, zowel in de webshop als af te halen bij ons in Gemert. Wij hebben de standaard wandbekleding altijd op voorraad en bieden deze zeer goedkoop aan u aan. Daarnaast is het bij ons mogelijk om het totaalpakket te bestellen; dit houdt in dat u naast uw wandbekleding bij ons ook de bijhorende isolatie, zetwerk, bevestigingsmaterialen en hulpstukken kunt krijgen. Kortom, u kunt al uw bouwmaterialen bestellen bij één partij!