• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Trusted Shops Klantenbeoordeling 4.54 / 5.00 of 366

Direct Advies? Neem dan contact met ons op

Prijzen zijn Incl. BTW Excl. BTW

Stalen gordingen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Hier bent u aan het juiste adres voor stalen gordingen

Wij bieden stalen gordingen in verschillende profielen aan. U heeft de keus uit 3 verschillende gordingen, namelijk de C-gording, Z-gording en de sigma-gording. 

C-Profielen

Door het gebruik van hoogwaardige staalsoorten creëert men een stijfheid en sterkte die in verhouding met het eigen gewicht optimaal is. C-profielen zijn geschikt voor hellende dakconstructies. Ook kunnen ze uitermate goed worden toegepast als wandregel en als vloerprofiel. De stalen gordingen kunnen worden voorzien van een klantspecifiek gatenpatroon en zijn exact op lengte, waardoor het monteren eenvoudiger en sneller kan plaatsvinden. Uiteraard kunnen ook de nodige accessoires als koppelstaven, bretellen etc. meegeleverd worden.

Z-Profielen

Z-gordingen worden geproduceerd van continu thermisch verzinkt staal (ook wel sendzimir verzinkt genoemd). Doordat Z-gordingen flenzen van ongelijke breedte hebben, kunnen ze door middel van een overlap toegepast worden als doorlopende ligger. Door het gebruik van hoogwaardige staalsoorten bij de stalen gordingen creëert men zo een stijfheid en sterkte die in verhouding met het eigen gewicht optimaal is. Z-profielen zijn uitermate geschikt voor hellende dakconstructies. Ook kunnen ze worden toegepast als wandregel en als vloerprofiel. De stalen gordingen kunnen worden voorzien van een klantspecifiek gatenpatroon en zijn exact op lengte, waardoor het monteren eenvoudiger en sneller kan plaatsvinden. Uiteraard kunnen ook de nodige accessoires als koppelstaven, bretellen etc. meegeleverd worden.

Randgordingen

Om de overgang tussen dak en wand mogelijk te maken levert Huisman Gemert natuurlijk ook de speciale profielen als gezette randgordingen en dakrandgordingen.