• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Trusted Shops Klantenbeoordeling 4.55 / 5.00 of 400

Direct Advies? Neem dan contact met ons op

Prijzen zijn Incl. BTW Excl. BTW

Stalen rabat voor wand

Tabel List
Delft Rabat
Delft Rabat 500
Totaal Vanaf: per m2

Vanaf: Excl. BTW: € 15,00 Incl. BTW: € 18,15 per m2

Potdekselprofiel 23/1000
Potdekselprofiel 23/1000
Totaal Vanaf: per m2

Vanaf: Excl. BTW: € 14,60 Incl. BTW: € 17,67 per m2

Tabel ListHier bent u aan het juiste adres voor stalen rabat

Of u nu Holland Rabat, Finish Rabat of een Potdeksel profielplaat zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden in samenwerking met onze leveranciers meerdere producten aan die volledig afgestemd kunnen worden op uw situatie. Bent u op zoek naar een profielplaat dat niet in het rijtje staat of bent u op zoek naar extra informatie, neem dan contact met ons op.

Toepassing

De stalen rabatdelen, oftewel horizontaal rabat of potdekselprofiel, dit traditionele wandprofiel wordt jarenlang toegepast als gevelbekleding voor; loodsen, hallen, stallen, maneges, schuren, bergingen, woonhuizen etc. Het grote voordeel van stalen rabatdelen is dat deze jarenlang onderhoudsvrij zijn. Dit door het toepassen van een hoogwaardige coating (Plastisol HPS200 Ultra, Plastisol lederstructuur, Plastisol Houtnerfstructuur). Het Holland Rabat en Finish Rabat wordt verborgen bevestigd, hierdoor ontstaat de traditionele uitstraling van houten rabat. Het Holland- / Finish Rabat heeft een werkende hoogte van 300mm, minimale lengte van 300mm en een maximale lengte van 6500mm. Het Holland Rabat heeft een strak en glad uiterlijk, hierdoor heeft het de uitstraling van een potdekselprofiel. Het Finish Rabat heeft een profilering in de plaat, hierdoor heeft het de uitstraling van een houten rabat profiel.

De potdeksel profielplaat heeft een zichtbare bevestiging, een werkende hoogte van 1000mm, minimale lengte van 1000mm en een maximale lengte van 12.000mm.

De keuze voor het type en uitvoering is afhankelijk van de uitstraling die u zoekt.

Verwerking

Wij hebben diverse bevestigingsmiddelen die toegepast worden voor het verwerken van de stalen rabatdelen op voorraad, de materialen die tijdig niet voorradig zijn kunnen snel geleverd/afgehaald worden. Denk bijvoorbeeld aan: paneelschroeven, schroeven t.b.v. zetwerk, hoekprofielen, lekdorpels, koppelprofielen, overig zetwerk (afwerkstukken) etc.