0 items - €0,00

Zetwerk

Alle 7 resultaten worden getoond

 
Of het nu gaat om grote partijen of kleine series zetwerk, bij Huisman Gemert bent u aan het juiste adres voor zetwerk! Doordat we beschikken over een eigen zetterij en een grote voorraad, kunnen wij u vakkundig en snel helpen, en dit met voordelige prijzen. Naast onze standaard artikelen die u direct online kunt bestellen, kunt u ook online een offerte aanvragen voor “op maat” producten.hier een offerte aanvragen.
 

Windveren, boeiboorden, daklijsten en nokstukken

Wij kunnen vele types zetwerk voor u realiseren, waaronder windveren, boeiboorden, nokstukken, daklijsten of dakranden, lekdorpels, raamdorpels, hoekprofielen en omega profielen. In tal van diktes, coatings en kleuren. Over het algemeen wordt zetwerk in dezelfde kleur uitgevoerd als de aansluitende gevel en/of dak elementen. Soms kiest men echter juist voor een contrasterende kleur.
 

Eigen zetterij

In onze zetterij te Gemert maken wij voor u zetwerk op maat, en kunnen we zetwerk tot een maximale lengte van 3 m1 leveren. Op bestelling kunnen wij u echter zetwerk leveren tot en met maar liefst 12 m1. Vrijwel elk standaard type coating en kleur is uit voorraad leverbaar. Speciale wensen? Maak het ons dan kenbaar, wellicht kunnen wij u verder helpen.
 
Zetbank Huisman Gemert M-windveer Nokstuk windveer lekdorpels in de kleur groen gezet Zetwerk: houtnerfstructuur
  
Speciaal voor de particuliere markt maken wij stalen boeiboorden en bekleding voor dakkapellen. Omdat het gebruikte materiaal een dikte van 0.7 mm heeft, kan het oude materiaal blijven zitten en hoeft u niet te slopen. Om een mooie afwerking te verkrijgen heeft Huisman Gemert een speciale kit laten ontwikkelen, zodat er geen schroeven gebruikt hoeven te worden.
 
Zetwerk zal gewoonlijk niet uit precies hetzelfde basismateriaal als de productie van de aansluitende gevel- of dakelementen worden vervaardigd. Hierdoor zijn geringe kleurverschillen mogelijk. Indien men dit niet wenst, dient dit van tevoren schriftelijk te worden aangegeven.  
 
Voor meer informatie staan wij u graag te woord! Vul hiervoor een online offerte in en wij nemen contact met u op.


Trusted Shops customer reviews: 4.48 / 5.00 of 190 klantbeoordelingen voor Huisman Gemert – Bouwmaterialen