• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Klantbeoordeling
4.55 / 5.00

Loodsbouw

Bedrijfshallen zijn een speerpunt in het productaanbod van Huisman Gemert, en bedrijfshallen van meer dan 10.000 m² werden reeds door ons gerealiseerd. Wij leveren en of monteren bedrijfshallen en loodsen met als doel o.a. opslag, productie of verwerking voor bijvoorbeeld handelsbedrijven, sloop- en saneringsbedrijven, kermis- en circusexploitanten, loonwerkers en autogarages, maar u kunt bij ons ook terecht voor koelcellen, magazijn hallen of zelfs een vliegtuighangar.

Wij verzorgen complete projecten vanaf het ontwerp tot de bouwplaats. Wij bieden u een totaaloplossing voor de cascobouw, en als basis van ons systeem geldt altijd dat wij de fundering, de constructie, de dakbedekking en beide topgevels leveren en monteren. Dit inclusief de vergunning aanvraag en alle benodigde tekeningen en berekeningen. Huisman Gemert bied ook de mogelijkheid tot zelfbouw door middel van het leveren van een compleet bouwpakket.

Huisman Gemert heeft reeds meer dan 55 jaar ervaring in het bouwen van bedrijfshallen, met meer dan 15.000 projecten gerealiseerd. Wij kunnen in samenspraak met u uw bedrijfshal ontwerpen en uw vergunning verzorgen. Neemt u a.u.b. contact op zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren. Ons team staat klaar om uw te woord te staan, ook kunt u direct online een offerte aanvragen.

Klik onderstaand om meer te weten te komen over:

BEDRIJFSHAL BOUWEN – TER ILLUSTRATIE ENKELE VOORBEELDEN:
Louis Huisman & Zn BV

Postbus 29, 5420 AA Gemert
Zandstraat 9, 5421 WK Gemert
T: +31 (0) 492 36 18 80
info@huisman.nl

Wegens vakantie vanaf zaterdag 21 juli gesloten. Maandag 13 augustus zijn we weer geopend.
+