• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Klantbeoordeling
4.54 / 5.00

Veldschuur

Huisman is al meer dan vijftig jaar hét adres voor uw veldschuur. Onderstaand enkele foto’s als voorbeeld.

Als basis van ons systeem geldt altijd dat wij de fundering, de constructie, de dakbedekking en beide topgevels leveren en monteren. Dit inclusief de vergunning aanvraag en alle nodige tekeningen en berekeningen. Wij kunnen samen met u uw veldschuur ontwerpen en de vergunningen verzorgen. U heeft dus geen architect of bouwadviesbureau nodig! Huisman Gemert biedt ook de mogelijkheid tot zelfbouw door middel van het leveren van een compleet bouwpakket. De prijs van een bouwpakket ligt ongeveer 30 procent lager dan wanneer wij voor u monteren. Kortom, full-service van Huisman Gemert bij het realiseren van uw bouwplannen.

Meer informatie over onze basisuitvoering en aanvullende opties vindt u op deze website. Wij streven ernaar om zeer transparant te zijn met onze prijzen, op deze pagina vindt u voorbeeld prijzen, echter wij maken graag een passende offerte voor uw veldschuur. We hebben reeds meer dan 15.000 projecten gerealiseerd, om meer te weten te komen over deze projecten kunt u kijken naar onze referenties en onderhanden werken. Wij delen ook graag onze opleveringsrapporten van onze klanten, klik op aanbevelingen om deze te lezen sinds 2006.

Naast onze bouw activiteiten verzorgen wij ook de renovatie van dak en gevel van uw bestaande hal, loods, stal, veldschuur of berging. Ook voor losse bouwmaterialen, zoals golfplatenprofielplatensandwichpanelenmultiplexschuifdeurenhout en staal kunt u bij ons online, telefonisch en in persoon terecht.

Voor een veldschuur bent u dus bij ons aan het goede adres. In een persoonlijk gesprek komen alle facetten aan de orde. Neemt u a.u.b. contact op zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren. Ons team staat klaar om uw te woord te staan, ook kunt u direct online een offerte aanvragen.

VELDSCHUUR FOTO’S ALS VOORBEELD:
Louis Huisman & Zn BV

Postbus 29, 5420 AA Gemert
Zandstraat 9, 5421 WK Gemert
T: +31 (0) 492 36 18 80
info@huisman.nl