Bouwmaterialen  |   Hallenbouw  |  Renovatie

DIRECT ADVIES? Neem contact op

Contact | Over Ons

Nieuwe locatie, 1 jaar na dato!

Het is alweer een jaar geleden dat Huisman Gemert is verhuisd naar haar nieuwe bedrijfspand in Gemert, wat is de tijd snel gegaan! Wij zijn nog steeds enorm blij met onze nieuwe werkplek en het heeft ons bedrijf al veel goeds gebracht.

Huisman Gemert heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het verbeteren van de processen, diensten en producten. De nieuwe werkplekken geven ons de mogelijkheid om nog efficiënter en productiever te werken, zowel op kantoor als in de bedrijfshal zelf. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Meer voorraad, snellere levertijd

Sinds Huisman is verhuisd naar het nieuwe pand, hebben wij meer ruimte om producten op voorraad te hebben dan ooit te voren. De voorraad is makkelijker bereikbaar en te beheren, wat lijdt tot kortere levertijden en snellere service. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Dankzij de uitgebreidere voorraad kunnen wij meer producten aanbieden en is er een ruimere selectie aan keuzes.

Duurzaamheid

Naast de extra ruimte zijn wij ook erg trots op de duurzaamheidsmaatregelen die wij hebben kunnen nemen:

  • Tijdens te bouw zijn er bijna 3000 zonnepanelen geplaatst op het dak, de capaciteit is zo groot dat wij circa 85% van de opgewekte groene energie terug kunnen leveren aan het net, hiermee wekken wij energie op voor circa 500 gezinnen.
  • Het gehele pand is voorzien van energiezuinig LED-verlichting op sensoren, hierdoor staat het licht nooit te lang aan.
  • Huisman Gemert heeft drie luchtwarmtepompen laten plaatsen waarmee de kantoren verwarmd en verkoeld kunnen worden.
  • In de productiehallen is een klimaatsysteem aangelegd. Hiermee kunnen de productiehallen op een energiezuinige manier verwarmd maar ook verkoeld worden. Hierdoor wordt er een optimaal werkklimaat gecreëerd.
  • Huisman Gemert maakt zoveel mogelijk gebruik van elektrische heftrucks welke rijden op de zelfopgewekte groene stroom, hierdoor kunnen wij de uitstoot reduceren.

Verbeterde en nieuwe services

Naast de positieve ontwikkelingen in de voorraad en duurzaamheid hebben wij ook onze services weten te verhogen. Huisman Gemert is beter bereikbaar, heeft elektrische laadplekken en meer parkeergelegenheid. Het laden en ophalen van uw bestelling is sneller en makkelijker in de overdekte Drive-Thru. Momenteel is Huisman bezig met het ontwerpen van een nieuwe showroom zodat wij klanten in de showroom nog beter kunnen helpen. Huisman heeft drie spreekkamers en een mooie ontvangstruimte gecreëerd met beeldschermen zodat wij uw toekomstige bedrijfshal in 3D kunnen laten zien.

Verbeterd werkklimaat

Het nieuwe pand is ook gebouwd met het oog op het welzijn van de medewerkers. Er is veel aandacht besteed aan het binnenklimaat en de luchtkwaliteit. Huisman heeft ook meer natuurlijk licht weten te creëren, wat bijdraagt aan een prettigere werkomgeving en waardoor er minder kunstlicht nodig wat beter voor het milieu is. Ook zijn er ergonomische werkplekken gecreëerd waardoor de fysieke belasting verminderd, wat bevorderlijk is voor de gezondheid van de werknemers.

Bent u nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk gerust eens tussen onze vacatures!

Positieve reacties van onze klanten!

Bovenstaande punten hebben dan ook geleid tot een hogere tevredenheid en nog meer goede reviews, hier zijn wij dan ook trots op!

Wij willen deze gelegenheid dan ook gebruiken om onze klanten te bedanken voor het vertrouwen wat zij hebben in ons bedrijf. Wij hopen dat wij jullie nog vele jaren kunnen verwelkomen in ons mooie nieuwe bedrijfspand!

Team Huisman Gemert