• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Klantbeoordeling
4.55 / 5.00

Hallenbouw

Huisman Gemert heeft zich in de loop van zijn meer dan 55-jarige bestaan gespecialiseerd in hallenbouw en biedt hiermee complete bouwoplossingen voor de agrarische en industriële sector alsmede de paardensportwereld. Huisman verzorgt vanaf het ontwerp tot op de bouwplaats, adviseren en informeren u altijd geheel vrijblijvend.

Als basis van ons systeem geldt altijd dat wij de fundering, de constructie, de dakbedekking en beide topgevels leveren en monteren. Dit inclusief de vergunning aanvraag en alle benodigde tekeningen en berekeningen. U heeft dus geen architect of bouwadviesbureau nodig! Huisman Gemert biedt ook de mogelijkheid tot zelfbouw door middel van het leveren van een compleet bouwpakket. Naast nieuwbouw verzorgen wij ook de gehele dakrenovatie van uw bestaande hal, loods, schuur of stal, inclusief asbest inventarisatie en sanering waar nodig. Kortom, full-service van Huisman Gemert bij het realiseren van uw bouwplannen.

Bij Huisman Gemert is het motto “Bouwen in Vertrouwen”. Kwaliteit staat bij ons voorop, we doen wat we beloven, we maken af waaraan we zijn begonnen, Huisman werkt efficiënt, wat betekent dat we kunnen leveren tegen een scherpe prijs – zie ook onze referenties, onderhanden werken en aanbevelingen.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm waarin de verschillende bouwfacetten in beeld worden gebracht:

Agrarische bouw

Voor de agrarische sector bouwen of leveren wij stallen, hallen, schuren en loodsen die gebruikt worden als machinebergingen, rundveestallen, ligboxstallen, kippenstallen, varkensstallen, geitenstallen, schapenstallen, nerstenfarms, aardappelbewaarplaatsen, champignonkwekerijen, fruitteelt-, groenteteelt-, bomenteelt-, graan-,  bollen-, en bloemen opslag en verwerking, struisvogelboerderijen, zorgboerderijen en op veel andere manieren. De klant staat centraal, en wij kunnen voor u een simpele schuur bouwen tot een compleet boerenbedrijf.

Industriële bouw

Voor de industriële sector bouwen of leveren wij bedrijfshallen en loodsen met als doel o.a. opslag, productie of verwerking voor bijvoorbeeld handelsbedrijven, sloop- en saneringsbedrijven, kermis- en circusexploitanten, loonwerkers en autogarages, maar u kunt bij ons ook terecht voor koelcellen, magazijn hallen of zelfs een vliegtuighangar. Bedrijfshallen van meer dan 10.000 m² werden reeds door ons gerealiseerd.

Manege en paardenstalling

Als belangrijk bedrijfsonderdeel hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van maneges, rijhallen, overdekte rijbakken en paardenstallen. Meer dan 750 stuks werden reeds door ons gebouwd. In de paardensportwereld heeft Huisman Gemert een grote naam opgebouwd, door het perfect inspelen op de wensen die in deze bedrijfstak heersen. Maneges kunnen uitgevoerd worden met in- of aangebouwde ruimte voor o.a. een paardenstalling, foyerruimte, keuken, kantine, toiletten, wasruimtes en zadelkamers. In een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers komen al deze facetten aan de orde.

Louis Huisman & Zn BV

Postbus 29, 5420 AA Gemert
Zandstraat 9, 5421 WK Gemert
T: +31 (0) 492 36 18 80
info@huisman.nl

Wegens vakantie vanaf zaterdag 21 juli gesloten. Maandag 13 augustus zijn we weer geopend.
+