• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Klantbeoordeling
4.55 / 5.00

Dakrenovatie

Bij Huisman Gemert kunt u terecht voor de dakrenovatie van uw hal, loods, stal, schuur of berging. Wij bieden volledige ontzorging voor uw dakrenovatie project met slechts één ervaren contactpersoon. Op deze website kunt u ons stappenplan en referenties bekijken.

Waarom een dakrenovatie?

Door middel van dakrenovatie kunt u met relatief weinig middelen een groot resultaat behalen. Een dakrenovatie zorgt ervoor dat uw bestaande bouw nog decennia optimaal gebruikt kan worden, en maakt uw gebouw weer optisch attractief.

Verder is het zo dat er vanaf 2024 een verbod op asbest daken en asbest golfplaten komt. Het jaartal 2024 is gekozen omdat het verbod op asbest dan dertig jaar geleden in werking is getreden. De overheid veronderstelt dat een dak na dertig jaar aan vervanging toe is. Voor bedrijven zijn er verschillende subsidieregelingen voor de verwijdering van asbest. Hier onder vallen ook fiscale regelingen voor het plaatsen van zonnepanelen in combinatie met asbestsanering, en subsidieregelingen specifiek voor agrariërs.

Waarom een dakrenovatie met Huisman?

Hieronder vindt u een opsomming van de voordelen die wij u bieden. Door het perfect afstemmen van de opeenvolgende werkzaamheden wordt de tijd dat het dak geopend is zo kort mogelijk gehouden. Hiermee wordt de kans op inregenen tot een minimum beperkt. Bij asbest kunnen wij het totale project voor u verzorgen, dus inclusief de asbestinventarisatie, het regelen van vergunningen waar nodig, de daadwerkelijke asbestsanering met het asbest verwijderen en de afvoer volgens de voorschriften. Wij stellen graag vrijblijvend een plan van aanpak voor u op. Informeer naar de mogelijkheden, onze specialisten staan u graag te woord!

  • Alles in één hand
  • Zowel asbesthoudend als asbestvrij
  • Demontage en montage door ervaren specialisten
  • Eventueel herstel aan de bestaande constructie kan door ons worden uitgevoerd
  • Levering uit eigen voorraad, geheel compleet met benodigde bevestigingsmiddelen, nokken, windveren, boeiboorden en hoekstukken
  • Expertise in bouwmaterialen zoals golfplaten, damwand dakplaten / profielplaten, sandwichpanelen / geïsoleerde golfplaten, lichtplaten, lichtstraten, lichtnokken, schuifdeuren, overheaddeuren, hout en staal

Renovatie dak

Louis Huisman & Zn BV

Postbus 29, 5420 AA Gemert
Zandstraat 9, 5421 WK Gemert
T: +31 (0) 492 36 18 80
info@huisman.nl

Wegens vakantie vanaf zaterdag 21 juli gesloten. Maandag 13 augustus zijn we weer geopend.
+