• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Klantbeoordeling
4.55 / 5.00

Stallenbouw

Bij Huisman Gemert bent u aan het goede adres voor stallenbouw. Wij verzorgen bouwwerken vanaf het ontwerp tot op de bouwplaats, adviseren en informeren u altijd geheel vrijblijvend. Als basis van ons systeem geldt altijd dat wij de fundering, de constructie, de dakbedekking en beide topgevels leveren en monteren. Dit inclusief de vergunning aanvraag en alle benodigde tekeningen en berekeningen. Huisman Gemert bied ook de mogelijkheid tot zelfbouw door middel van het leveren van een compleet bouwpakket. Huisman werkt zoveel mogelijk in standaard maat en systeem, afwijkingen hierop kunnen echter flexibel worden ingepast.

Voor de agrarische sector bouwen of leveren wij stallen, hallen, schuren en loodsen die gebruikt worden als machinebergingen, rundveestallen, ligboxstallen, kippenstallen, varkensstallen, geitenstallen, schapenstallen, nerstenfarms, aardappelbewaarplaatsen, champignonkwekerijen, fruitteelt-, groenteteelt-, bomenteelt-, graan-,  bollen-, en bloemenopslag en verwerking, struisvogelboerderijen, zorgboerderijen en op veel andere manieren. De klant staat centraal, en wij kunnen voor u een simpele schuur bouwen tot een compleet boerenbedrijf.

Huisman Gemert heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring in de stallenbouw, met meer dan 15.000 projecten gerealiseerd. Wij kunnen in samenspraak met u uw stal ontwerpen en uw vergunning verzorgen. Neemt u a.u.b. contact op zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren. De stalinrichting verzorgen wij niet zelf maar wij kunnen u wel verder helpen met doorverwijzingen naar specialisten. Ons team staat klaar om uw te woord te staan, ook kunt u direct online een offerte aanvragen.

Klik onderstaand om meer te weten te komen over:

FOTOS VAN ENKELE RELEVANTE STALLENBOUW WERKEN:
Louis Huisman & Zn BV

Postbus 29, 5420 AA Gemert
Zandstraat 9, 5421 WK Gemert
T: +31 (0) 492 36 18 80
info@huisman.nl

Wegens vakantie vanaf zaterdag 21 juli gesloten. Maandag 13 augustus zijn we weer geopend.
+