• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Klantbeoordeling
4.54 / 5.00

Schuur bouwen

U wilt een schuur bouwen! Sinds meer dan vijftig jaar kunt u bij Huisman Gemert terecht voor schuren, loodsen, hallen en maneges. Onderstaand enkele fotos als voorbeeld.

Als basis van ons systeem geldt altijd dat wij de fundering, de constructie, de dakbedekking en beide topgevels leveren en monteren. Dit inclusief de vergunning aanvraag en alle nodige tekeningen en berekeningen. Wij kunnen in samen met u uw schuur ontwerpen en de vergunningen verzorgen. Voor een schuur bouwen heeft u dus geen architect of bouwadviesbureau nodig! Huisman Gemert biedt ook de mogelijkheid tot zelfbouw door middel van het leveren van een compleet bouwpakket. De prijs van een bouwpakket ligt ongeveer 30 procent lager dan wanneer wij voor u monteren. Kortom, full-service van Huisman Gemert bij het realiseren van uw bouwplannen.

Meer informatie over onze basisuitvoering en aanvullende opties vindt u op deze website. Wij streven ernaar om zeer transparant te zijn met onze prijzen, op deze website vindt u voorbeeldprijzen, echter wij maken graag een specifieke offerte voor uw bouwwerk. We hebben reeds meer dan 15.000 projecten gerealiseerd, om meer te weten te komen over deze projecten kunt u kijken naar onze referenties en onderhanden werken. Wij delen ook graag onze opleveringsrapporten van onze klanten, klik op aanbevelingen om deze te lezen sinds 2006.

Naast onze bouw activiteiten verzorgen wij ook de renovatie van dak en gevel van uw bestaande hal, loods, stal, schuur of berging. Ook voor losse bouwmaterialen, zoals golfplatenprofielplatensandwichpanelenmultiplexschuifdeurenhout en staal kunt u bij ons online, telefonisch en in persoon terecht.

Een schuur bouwen doet u dus met de hallenbouwer van Nederland met expertise en ervaring! In een persoonlijk gesprek komen alle facetten aan de orde. Neemt u a.u.b. contact op zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren. Ons team staat klaar om uw te woord te staan, ook kunt u direct online een offerte aanvragen.

Schuur bouwen – voorbeeld fotos:

 

Louis Huisman & Zn BV

Postbus 29, 5420 AA Gemert
Zandstraat 9, 5421 WK Gemert
T: +31 (0) 492 36 18 80
info@huisman.nl