• Goede prijs/kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen productielijnen
  • > 50 jaar ervaring
Klantbeoordeling
4.54 / 5.00

Wandbekleding

Ongeïsoleerde wandbekleding

Wandbekleding kunt kiezen uit vele mogelijkheden. Hoofdzakelijk wordt enkelwandige stalen damwandprofielplaat gebruikt, voorzien van een plastisol coating in allerlei kleuren met een verwachte levensduur van minimaal 20 jaar.

Deze beplating is onderhoudsvrij en behoudt zijn oorspronkelijke kleur. Nieuw is stalen rabat profielplaat met houtnerf-structuur. De beplating wordt gemonteerd tegen houten of verzinkt stalen regels en vastgezet met speciale RVS schroeven. Voor gevelrand afwerking zijn diverse hulpstukken verkrijgbaar. Dit materiaal is ook heel eenvoudig door uzelf te monteren. U koopt een compleet bouwpakket wandbekleding op maat en u bespaart hiermee een aanzienlijk bedrag.

Geïsoleerde wandbekleding

Een perfecte, optimale wandbekleding verkrijgt u met dubbelwandige stalen sandwich panelen in diverse kleuren waarin PIR of PUR isolatie, in diverse diktes van 30 tot 100mm, welke stabiliteit en stijfheid garanderen. Evenals de dakpanelen met plastisol buitencoating en polyester binnencoating. Montage tegen houten regels of verzinkt stalen regels, blind geschroefd, met een perfecte afdichting in de voegen waardoor de hoogste isolatienorm wordt verkregen. Aansluiting op een stenen borstwering met stalen hulpstukken, ramen en deuren gemakkelijk te monteren.

Brandwerende panelen (30 of 60 minuten) zijn leverbaar.

Louis Huisman & Zn BV

Postbus 29, 5420 AA Gemert
Zandstraat 9, 5421 WK Gemert
T: +31 (0) 492 36 18 80
info@huisman.nl